HG rychlý čistič pro nerezové povrchy 300ml HG

HG rychlý čistič pro nerezové povrchy 300ml

Udělejte si radost produktem HG rychlý čistič pro nerezové povrchy 300ml od oblíbeného výrobce za akční cenu 215 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 1 ks - poslední kousky!
215 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

HG rychlý čistič nerezu je účinným, profesionálním čistícím prostředkem pro rychlé a jednoduché odstranění mastnoty, špíny a otisků prstů na nerezových, chromových a hliníkových plochách. Po aplikaci nezanechává žádné stopy. Z toho důvodu je produkt ideální pro čištění varných desek, stěn chránících před postříkáním, digestoří, lednic, mikrovlnných trub apod. HG rychlý čistič nerezu vytvoří na povrchu rovněž neviditelnou ochrannou vrstvu, takže čištění je po dalším ušpinění ještě jednodušší. Pro větší lesk a prohloubení efektu můžete použít produkt HG rychlý lesk pro nerezové povrchy. Použití: Nastříkejte na čistěnou plochu ze vzdálenosti asi 20 cm rovnoměrnou vrstvu prostředku HG rychlý čistič nerezu nebo prostředek naneste pomocí čistého a měkkého hadříku, na který přípravek nejprve nastříkáte. Vyčistěte povrch a vytřete čistým měkkým hadříkem nebo utěrkou.

Bezpečnostní list:

Parametry produktu HG rychlý čistič pro nerezové povrchy 300ml

  • Výrobce: HG
  • ID produktu: 8711577062576

Podobné produkty

HG rychlý čistič pro nerezové povrchy 300ml

Další produkty od výrobce

HG

HG rychlý čistič pro nerezové povrchy 300ml od HG - toto zboží pořídíte po slevě za 215 Kč. Naše výhodné nabídky čekají právě na vás. Na vámi zadanou adresu budou BEZPLATNĚ dopraveny objednávky s hodnotou Kč a více. Zařaďte se mezi spokojené klienty.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Dodání kurýrní službou: 249 Kč
  • Osobní odběr na pobočce: České Budějovice, Chomutov, Frýdek-Místek, Karlovy Vary, Kladno, Mladá Boleslav, Most, Olomouc, Ostrava, Praha 5 Stodůlky, Praha 9 Letňany, Praha 10 Michle, Pardubice, Plzeň, Tábor, Třebíč, Ústí nad Labem, Znojmo
Platba

  • Platba kartou online
  • PayU
  • Bankovní převod